Hírek

Schneider Electric újdonságok

Resi9 "A" osztályú áram-védőkapcsoló, a biztonság szolgálatában. Az új A típus, az eddigi AC osztályú áram-védőkapcsoló kínálat kiegészítésére került bevezetésre...

Resi9 "A" osztályú áram-védőkapcsoló, a biztonság szolgálatában

Az új A típus, az eddigi AC osztályú áram-védőkapcsoló kínálat kiegészítésére került bevezetésre. Az A osztályú „FI relé”, ami a modern otthonokat is megfelelően védi, kevésbé érzékeny a villamoshálózatban jelen lévő zavarokra, így kevesebb téves leoldás fordul elő. Az új eszköz tökéletesen illeszkedik a Resi9 család eddigi megoldásaihoz, így használatkor biztosított a maximális kompatibilitás. Műszaki paramétereit tekintve 2P/4P, 40 A 30mA-es kivitel.

Hamarosan pedig érkezik a legújabb kivitel, a 25 A-es verzió is 2P/4P, 30mA-es megjelenésben.

Bemutatjuk a Mureva Styl termékcsaládot IP55-ös megoldásokhoz

Az április elején bevezetésre került Mureva Styl család IP55-ös védettséggel, számtalan megoldást kínál falon kívül és süllyesztett kivitelben egyaránt. Az új szerelvény nem csak dizájnos külsőt kapott, hanem a belseje is teljesen megújult a korábbi kínálathoz képest, emellett funkcióválasztékban is bővebb megoldást nyújt.

A Mureva Styl család alkalmazását otthoni garázsokba, teraszokra, kültéri helyszínekre, sportcsarnokokba, tároló helyiségekbe ajánljuk. IP55-ös tulajdonságának köszönhetően pedig vízes terekben, poros, piszkos-, füstös helyiségekben is megállja a helyét.

Megújul és kibővül az Schneider USB töltő kínálata

A készülék beépített transzformátorral rendelkezik, és két kimenettel ellátott. Ha egy időben egy eszközt szeretnénk tölteni, akkor 2,1 A a kimeneti áramerősség, két eszköz egyidejű használata esetén ez az érték megfeleződik, vagyis lassabb a készülékek töltése. Az USB töltő használatához csak egy USB kábelre van szükség, nem kell hozzá egyéb átalakító vagy külső eszköz. A Merten, az Unica és újdonságként immár a Sedna családban is elérhető ez a funkció, mindegyik alapszínben. Hangsúlyozzuk ugyanakkor, hogy az eddigi USB töltő kínálat megszűnik, helyette az új egységes betét kerül be a Merten, Unica és az Altira kínálatába is!

Kulcsszavak:
Megosztás: